Условия за доставка

Условия за доставка

ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 

Настоящите Условия за доставки представляват неразделна част от Общите условия на сайта www.myorchidea.com.

С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, вие, като Потребител, безусловно се съгласявате с тях.

Ако не сте съгласни с посочените условия – моля не използвайте онлайн магазина!

Всички поръчки направени в онлайн магазин www.myorchidea.com изпращат с куриерски фирми ЕКОНТ, СПИДИ за територията на цялата страна.

САМО за град София предлагаме и собствен транспорт от онлайн магазина, като има възможност за доставка в същия ден или на следващия (само в работни дни, а за събота и неделя по предварителна уговорка).

 

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

Цената на доставката е според тарифните планове на куриерската фирмa или е фиксирана от онлайн магазина, като тя е крайна с включен ДДС.

От www.myorchidea.com само за град София:

 • Доставка на същия ден: 9,90 лв.
 • Доставка на следващ работен ден: 4,90 лв.

СПИДИ: При финализиране на поръчката в онлайн магазин www.myorchidea.com, Потребителят ще получи автоматично изчислена цена на доставката на куриерската фирма Спиди.

ЕКОНТ: Фиксирани цени за пратки до 1 кг. За по-тежки пратки Потребителя се уведомява за цената при разговор с наш служител за потвърждение на поръчката.

 • Доставка до офис на Еконт: 6,50 лв.
 • Доставка до адрес: 7,90 лв.
 • Доставка до адрес в Събота: 10,90 лв.

Цената на доставка се изчислява отделно от цената на поръчания продукт.

 

ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИ И СРОК НА ДОСТАВКА:

Всяка направена поръчка в онлайн магазин www.myorchidea.com се потвърждава с телефонно обаждане от страна на Доставчика.

На посочения от Потребителя имейл адрес, Доставчикът ще изпрати информация за статуса на поръчката.


 • Поръчки направени до 12:00ч. в работни дни, се обработват и изпращат на същият ден;
 • Поръчки направени след 12:00 ч. в работни дни, се обработват и изпращат на следващият работен ден;
 • Поръчки направени през почивни, празнични и неработни дни се обработват и изпращат на следващият работен ден.

Стараем се всяка поръчка да бъде обработена възможно най-бързо, за да можем да ви направим щастливи.

Поръчките се доставят на територията на България в рамките на 1-5 работни дни, съобразно графика на куриерската компания. За по-малките населени места доставката е според графика на куриерска фирма.

Всички пратки се изпращат с опция преглед.

 

 • Онлайн магазин www.myorchidea.com НЕ носи отговорност за куриерските услуги и за техните срокове на доставка, а единствено за обработването и изпращането на поръчките.
 • В периоди на промоции, намаления или по-голяма натовареност Онлайн магазин www.myorchidea.com си запазва правото на промени по условията за обработка и  доставка, без да уведоми предварително клиентите за това.

Моля, обърнете внимание, че е възможно да има забавяне при изпълнението на Вашата поръчка в случай на голямо натоварване.

Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента!

 

Стоката се предава на адреса за доставка на Потребителя или на трето лице – представител на Потребителя, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Потребителя. При предаване на стоката Потребителят или третото лице – представител на Потребителя подписват придружаващите я документи, служещи като потвърждение за доставката на стоката. В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената стока. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

Всеки продукт, закупен от www.myorchidea.com от нерастителен вид може да бъде върнат или заменен за друг в 14-дневен срок от датата на получаване на доставката, като са спазени съответните условия за това, подробно описани в Условия за връщане на продукт.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Description
 • Additional information
 • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
0