онлайн магазин за орхидеи

MyOrchidea ви пожелава Честита и успешна 2023 година!

MyOrchidea ви пожелава Светли празници.
Доставки ще се изпълняват от 18.04

Доставки за София от 4,90 лв.
Доставки за страната - Еконт / Спиди

Станете член

Израствай с членството си в MyOrchidea

 и се наслаждавай на ползите от него 

MyOrchidea "START"

ЧЛЕНСТВО
49
99 ЛЕВА
  • ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ
Популярно
MyOrchidea "START"
ЧЛЕНСТВО
4
99 ЛЕВА
  • МЕСЕЧЕН АБОНАМЕНТ

Какво включва членството?

Удобен клиентски панел предлагащ много допълнителни функции, както и повече информация за видовете орхидеи – произход, изисквания за отглеждане, пресаждане, поливане и т.н. Също така информационни материали, интересни четива, Форум с много екстри, отстъпки при пазаруване и други.

Ще можете да създадете каталог на всички ваши орхидеи, които отглеждате, като за всяка от тях направите отделен профил и качите техни снимки. Във всеки пофил на орхидея ще можете да добавите подробно описание за всяка една от тях отностно кога е закупена, колко дълго време е цъфтяла, изискванията за поливане, торене, светлина, цъфтеж, допълнителни важни бележки, както да имате възможност да проследявате как са се развили във времето, да откривате ако има някакви пропуски при отглеждането им и да направите съответните корекции.

В него ще можете да си отбелязвате важни дати и предстоящи събития (кога да поливате, торите, пресаждате и т.н.), за да не ги пропускате никога.

Всеки регистриран член ще получава автоматична отстъпка при пазаруване от онлайн магазина ни в размер на 5%, и при вписване само вие ще можете да виждате цената с намалението.

При налични нови артикули първи ще получавате известие какво ново предстои в магазина.

Ако има определена орхидея, която търсите, но не можете да я намерите, може да я впишете във Вашият списък с желания с точните й имена, а ние ще се опитаме да ви я намерим и доставим.

Всеки регистриран член на MyOrchidea.com ще има възможността да зададе лично на нас въпроси за орхидеите, които отглежда, а ние ще се опитаме да дадем индивидуален отговор възможно най-бързо и ясно.

Място, в което ще имате възможност да се докоснете до една нова общност, която се интересува от същата тематика като вас, а именно орхидеите.

Също така ще имате достъп до материали, беседи, чатове, и много други забавни функции.

Споделете тази възможност с вашите приятели и ги поканете да се включат в нашата общност!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
X

Избери ни!

Не пропускай добрите възможности

Регистрирай се за специални оферти, съвети и предложения.