Станете член

Станете член

Израствай с членството си в MyOrchidea

 и се наслаждавай на ползите от него 

MyOrchidea "START"

ЧЛЕНСТВО
49
99 ЛЕВА
  • ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ
Популярно
MyOrchidea "START"
ЧЛЕНСТВО
4
99 ЛЕВА
  • МЕСЕЧЕН АБОНАМЕНТ

Какво включва членството?

Удобен клиентски панел предлагащ много допълнителни функции, както и повече информация за видовете орхидеи – произход, изисквания за отглеждане, пресаждане, поливане и т.н. Също така информационни материали, интересни четива, Форум с много екстри, отстъпки при пазаруване и други.

Ще можете да създадете каталог на всички ваши орхидеи, които отглеждате, като за всяка от тях направите отделен профил и качите техни снимки. Във всеки пофил на орхидея ще можете да добавите подробно описание за всяка една от тях отностно кога е закупена, колко дълго време е цъфтяла, изискванията за поливане, торене, светлина, цъфтеж, допълнителни важни бележки, както да имате възможност да проследявате как са се развили във времето, да откривате ако има някакви пропуски при отглеждането им и да направите съответните корекции.

В него ще можете да си отбелязвате важни дати и предстоящи събития (кога да поливате, торите, пресаждате и т.н.), за да не ги пропускате никога.

Всеки регистриран член ще получава автоматична отстъпка при пазаруване от онлайн магазина ни в размер на 5%, и при вписване само вие ще можете да виждате цената с намалението.

При налични нови артикули първи ще получавате известие какво ново предстои в магазина.

Ако има определена орхидея, която търсите, но не можете да я намерите, може да я впишете във Вашият списък с желания с точните й имена, а ние ще се опитаме да ви я намерим и доставим.

Всеки регистриран член на MyOrchidea.com ще има възможността да зададе лично на нас въпроси за орхидеите, които отглежда, а ние ще се опитаме да дадем индивидуален отговор възможно най-бързо и ясно.

Място, в което ще имате възможност да се докоснете до една нова общност, която се интересува от същата тематика като вас, а именно орхидеите.

Също така ще имате достъп до материали, беседи, чатове, и много други забавни функции.

Споделете тази възможност с вашите приятели и ги поканете да се включат в нашата общност!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
0