онлайн магазин за орхидеи

MyOrchidea ви пожелава Честита и успешна 2023 година!

MyOrchidea ви пожелава Светли празници.
Доставки ще се изпълняват от 18.04

Доставки за София от 4,90 лв.
Доставки за страната - Еконт / Спиди

Съвети и грижи за орхидеите

Опасения, които най-често се срещат при отглеждането на орхидеи у дома, е първо, че грижата за тях е много трудна и второ – едва ли ще можем да ги накараме да цъфтят отново. В повечето случаи обаче се оказва точно обратното.

Както и при всички останали растения, за които се грижим у дома, така и при орхидеите има няколко основни правила, на които трябва да обърнем внимание по отношение на грижите за тях, за да могат теци тези невероятно красиви растения, да процъфтяват в пълния си блясък и да ни радват. Несъмнено радостта Ви ще е голяма, ако ги изучите и спазвате.

Има едно неписано правило, което се преоткрива отново и отново и то е, че тези които оказват най-малко грижи за своите растения (не само орхидеите), имат най-голям успех. Затова не се отказвайте, да опитате да се грижите и за растения като орхидеите. Те са много отблагодаряващи се, когато се грижим правилно за тях.

Тук ще ви подскажем едни от главните и съществени особености, които всеки начинаещ или вече действащ любител на орхидеите е необходимо добре да овладее. Това само по себе си ще доведе до прекрасни резултати и ще се радвате на красиви и здрави орхидеи.

X

Избери ни!

Не пропускай добрите възможности

Регистрирай се за специални оферти, съвети и предложения.