My Orchidea за бизнеса

My Orchidea за бизнеса

face.png

Разширете и озеленете офиса си

Някои проучвания показват, че присъствието на три и повече растения в домовете и офисите ни подобрява настроението и подпомага фокусирането върху задачите.

Затова в MyOrchidea смятаме, че осигуряването на достатъчно растителност – зеленина и цветове в офиса, ще направи средата в тях по-благоприятна за работа, но и ще окаже положително влияние върху физическото, психическото и емоционалното благополучие на служителите.

Ние вярваме, че в тези времена, изградени от голямо психологическо и емоционално натоварване е важно да се обръща все повече внимание на служителите и на това те да са щастливи.

Ето защо нашата цел е да помогнем на все повече малки и големи бизнеси да внесат липсващата в градски условия “природа” в офисите си дори и в домовете на служителите си. Това е сравнително малка инвестиция, която ще ви се отблагодари многократно във времето. Свържете се с нас: biznes@myorchidea.com

МО_buss_customize4

Корпоративни подаръци

Търсите уникален и специален начин да приветствате нов служител, да благодарите на екипа си за тяхната упорита работа, или да покажете признателност на ценни за вас клиенти?

Освен с красотата и ползите си, растенията са и идеалният подарък! Независимо дали искате да създадете персонализиран подаръчен пакет пълен с Орхидеи или други растения, или искате да изненадате с цветна карта за подарък, побързайте и се свържете с нашия бизнес екип: biznes@myorchidea.com.

Вдъхновете клиентите си с красиви растения от MyOrchidea.com!

За търговци на дребно

Искате ли да вдъхновите клиентите си и да увеличите продажбите си? Добавете красиви растения от MyOrchidea.com към своя магазин!
Горд собственик ли сте на магазин за цветя и растения? Искате ли да разширите колекцията си с нови, свежи растения, които да накарат клиентите ви да се усмихнат?

MyOrchidea.com е вашият надежден доставчик на широка гама от висококачествени растения, включително орхидеи, цветя, сукуленти, въздушни растения и много други.
Нашите растения са отгледани от опитни градинари и са внимателно подбрани, за да отговарят на най-високите стандарти за качество. Ние гарантираме, че вашите растения ще пристигнат в перфектно състояние и ще бъдат готови за продажба веднага щом ги получите.

Свържете се с нашия бизнес екип днес, за да научите повече за нашите продукти и услуги. Ние ще работим с вас, за да създадете персонализиран план за доставка, който да отговаря на вашите индивидуални нужди: biznes@myorchidea.com.

MO_flower-shop4
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
0