Цветя за сватби и специални събития

Цветя за сватби и специални събития

face.png

Доверете ни се

Можете да ни се доверите напълно за доставката на цветя за вашия специален повод. Като директен вносител, можем да предложим конкуренти цени, без допълнителни посредници. Така ще можете да спестите и да пренасочите бюджет към друго перо по организиране на празника си. Ще се радваме да сме част от вашето вълшебно пътешествие.

Символиката на орхидеята

Докато общото значение на орхидеята варира от чар и красота до изисканост и плодородие, тези прекрасни цветя са идеални за всяко тържество, дори просто за да създадат положително настроение и силни емоции.

Изберете перфектния оттенък на орхидеята за вашия предстоящ специален повод и се потопете във всяко конкретно значение и символ, който носи цвета й.

myorch_white_02

Бяла орхидея

Като символ на чистота, тези свежи орхидеи също символизират красота, вяра, смирение, безопасност, елегантност, невинност и благоговение.
myorch_pink_02

Розова орхидея

Символ на женственост, благодат, нежност, невинност, радост, щастие, игривост и плодородие. Тези орхидеи са страхотно допълнение към декора за бебешки празници, кръщенета и сватби.
myorch_yellow_01

Жълта орхидея

Жълтите орхидеи са символ на приятелство, ново начало и радост. Изключително подходящи за подаръци на приятели, които стартират нещо ново, както и за разпръскване на добро настроение!
myorch_orange_01

Оранжева орхидея

Оранжевото е прекрасен цвят, представляващ креативност, вълнение, слънчева светлина и успех. Ентусиазмът, смелостта и гордостта също са символи на оранжевата орхидея.
myorch_red_01

Червена орхидея

Силата е част от нейната символика, но червените орхидеи също представляват решителност, смелост, постоянство, желание, страст и любов.
myorch_blue_01

Синя орхидея

Освен красота, рядкост и уникалност, синята орхидея е и символ на духовност. Няма по-добър цвят от този на синя орхидея за някой, когото смятате за красив по уникален начин.

Нашите цветя са подходящи за

Всякакви събития

Независимо дали търсите орхидеи за подарък или за декорация на дома, можете да намерите такава, която допълва почти всеки повод и празненство. Широката цветова гама на орхидеите ви позволява да имате много голям избор при взимането на решение за съчетаване с останалите детайли на празненството ви.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
0