онлайн магазин за орхидеи

MyOrchidea ви пожелава Честита и успешна 2023 година!

MyOrchidea ви пожелава Светли празници.
Доставки ще се изпълняват от 18.04

Доставки за София от 4,90 лв.
Доставки за страната - Еконт / Спиди

Create Your Moment

Сватбени цветя

Придайте още повече живот, любов и блясък на най-важния за вас ден, като украсите с живи и уникални цветя. Те са и страхотен подарък, който да подарите на гостите си, за да им напомня за вашата чиста любов!

Разберете, каква е

Символика на орхидеята

Докато общото значение на орхидеята варира от чар и красота до изисканост и плодородие, тези прекрасни цветя са идеални за всяко тържество, дори просто за да създадат положително настроение и силни емоции.

Изберете перфектния оттенък на орхидеята за вашия предстоящ специален повод и се потопете във всяко конкретно значение и символ, който носи цвета й.

Бяла орхидея

Като символ на чистота, тези свежи орхидеи също символизират красота, вяра, смирение, безопасност, елегантност, невинност и благоговение.

Розова орхидея

Символ на женственост, благодат, нежност, невинност, радост, щастие, игривост и плодородие. Тези орхидеи са страхотно допълнение към декора за бебешки празници, кръщенета и сватби.

Жълта орхидея

Жълтите орхидеи са символ на приятелство, ново начало и радост. Изключително подходящи за подаръци на приятели, които стартират нещо ново, както и за разпръскване на добро настроение!

Оранжева орхидея

Оранжевото е прекрасен цвят, представляващ креативност, вълнение, слънчева светлина и успех. Ентусиазмът, смелостта и гордостта също са символи на оранжевата орхидея.

Червена орхидея

Силата е част от нейната символика, но червените орхидеи също представляват решителност, смелост, постоянство, желание, страст и любов.

Синя орхидея

Освен красота, рядкост и уникалност, синята орхидея е и символ на духовност. Няма по-добър цвят от този на синя орхидея за някой, когото смятате за красив по уникален начин.

Нашите цветя са подходящи за

Всякакви събития

Независимо дали търсите орхидеи за подарък или за декорация на дома, можете да намерите такава, която допълва почти всеки повод и празненство. Широката цветова гама на орхидеите ви позволява да имате много голям избор при взимането на решение за съчетаване с останалите детайли на празненството ви.

Кръщенета

Юбилеи

Именни дни

Семейни празници

Enjoy the Day

Започни подготовката по-рано.

Welcome to our

Photo Gallery

Винаги оставаме удовлетворени, когато вече всичко е подредено и е готово да зарадва гостите на събитието. Ето и малко снимки от събития, за които ни се довериха и ни избраха!

X

Избери ни!

Не пропускай добрите възможности

Регистрирай се за специални оферти, съвети и предложения.