За нас

За нас

orchid

Орхидеите са наистина най-борбените и вдъхновяващи растения, които ни е дала някога природата милиони години назад. Това ме подтикна да стартирам този проект и да се боря той да се развива и разширява.

pexels-adriane-erthal-11631446

Как се случи?

Проектът „My Orchidea“ се роди, след като във време на световна криза прекарвах много време у дома. Гледката на цъфналите ми орхидеи ме държеше и ме караше да се усмихвам.

Годината, в която преживяхме тази криза затворени в къщи, аз утроих колекцията си от орхидеи. Това много ми помогна не само да си намирам занимание в сивото ежедневие, но ми повлия положително и на психиката.

 
orchid

Тогава се замислих – какво не ми достига? Какво би ми дало още по-голяма удовлетвореност, ако го имаше? И така с малки стъпки идеята за MyOrchidea започна да се развива и да става реалност!

Нашият подход

Разбира се, както се случва и в живота, с моите съмишленици преминахме през хиляди препятствия, но както всички знаем хубавите неща стават бавно.

И сега сме тук за да продължим заедно с вас и да изградим едно изпълнено с положителни емоции място, където всеки да се чувства като у дома си, и където да намерим нови приятели, знания, умения и да се научим да се грижим един за друг.

 

 

 

 
pexels-elena-umyskova-10942998

Защо да изберете
My Orchidea?

icons8-orchid-62

Богат избор от екзотични орхидеи, цветя и продукти

В My Orchidea ще откриете широка гама от висококачествени орхидеи и растения за продажба, някои от които редки или трудни за намиране видове!
icons8-guide-100

Насоки и съвети от
специалисти

Ние се грижим да имате на една ръка разстояние подробно ръководство със съвети за грижа и отстраняване на често срещани проблеми при различните видове орхидеи и растения.
icons8-community-64

Общност от истински любители на орхидеите

С действията си се стремим да изградим широка общност от любители и орхидеени ентусиасти, която да превърнем в наше семейство.
icons8-quality-80

Високо качество, достъпност и гаранция за щастие

Работим с утвърдени доставчици, за да гарантираме високо качество на орхидеите и растенията, които изпращаме до клиентите ни. Качество на достъпни цени.
icons8-payment-64

Удобство да пазарауваш където и да си

Нашият магазин е отворен 24/7 и не е нужно да се съобразяваш с работно време. Пазаруваш от комфорта на дома, офиса и дори докато си на почивка. Останалото остави на нас.
icons8-shipping-100

Бърза доставка и сигурни плащания

Доставяме в цяла България, като работим с Еконт и Спиди, на които доверяваме пратките си. Предлагаме всички доказани и сигурни начини за плащане, според най-новите тенденции на пазара.
IMG_4780NEW-768×785

Вярвам, че новото начинание, в което се впускам ще се хареса и оцени от всички, за които Орхидеята е неизменна част от това, което харесват и ценят. Изминах дълъг и не лек път докато идеята от главата ми се реализира в действителност, но и за миг не съжалявам, защото на края виждам един чаровен резултат. Не съм специалист в тази област, но съм заложил на опита и съвместната работа с хора, за който Орхидеите са страст.

И накрая искаме да ви кажем, че …

Ние от екипа на „My Orchidea“ подготвяме всичко с много любов, старание, добра визия и неутоляващо желание да сме ви полезни.

Отпуснете се, влезте в света на „MyOrchidea“ и започнете своето орхидеено преживяване, а ние ще сме до вас през цялото време!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
0